Over mij

Sleepydust

Over mij


Draagconsulente LemmerMijn naam is Miranda Gedaan-Tuinstra, ik ben getrouwd met Peter Gedaan. Op de allereerste plaats ben ik moeder van 2 kinderen van 6 en 2 jaar en bonusmoeder van 2 kinderen van 20 en 23 jaar. Samen met mijn man heb ik een cafetaria in het centrum van het mooie Friese dorp Lemmer.
De bevalling en het eerste jaar van ons eerste kindje waren best zwaar. Toen ik zwanger raakte van ons tweede kindje besloot ik dat het anders moest. Door veel te lezen en mij te verdiepen kwam ik al snel in aanraking met het dragen, mede dankzij een lieve vriendin. Vanaf het begin tot op de dag van vandaag draag ik ons tweede kindje. Er ging een wereld voor mij open, wat een verlichting! Ik ontwikkelde een passie voor dragen en besloot hier iets mee te doen.
In september 2017 heb ik de opleiding 'Draagconsulent 1' gevolgd via het Instituut Voor Hechting. Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Draagdoekconsulenten en ik volg regelmatig scholingsdagen, productdagen en cursussen. Ik blijf graag op de hoogte en leer graag nieuwe dingen zodat ik ouders goed kan blijven adviseren. Ook organiseer ik draagwandelingen. Voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen.